Ова страница вас обавештава о нашим политикама у вези са прикупљањем, коришћењем и откривањем личних података које добијамо од корисника сајта.

Ваше личне податке користимо само за пружање и унапређење сајта. Коришћењем нашег сајта пристајете на прикупљање и коришћење информација у складу са овом политиком.

Прикупљање и употреба информација

Током коришћења нашег сајта можемо тражити од вас да нам дате одређене личне информације које се могу користити за контакт или идентификацију. Информације које се могу прокупљати нису ограничене на: Ваше име; Лична информације, него и Log data.

Log Data

Ови подаци могу да садрже информације као што су Интернет протокол и IP адреса вашег рачунара; тип прегледача; верзија прегледача; странице нашег сајта које посјећујете; време и датум ваше посете; време проведено на тим страницама и друге статистике. Поред тога, можемо да користимо услуге трећих страна као што је Google Analytics које прикупљају, надгледају и анализирају ово … Одељак „Log Data“ служе за предузећа која користе услуге анализе или праћења на веб локацијама или апликацијама, као што је Google Analytics.

Комуникације

Можемо користити ваше личне податке како бисмо Вас контактирали са билтенима; маркетиншки или промотивни материјали и друге информације.

Cookies

Колачићи су датотеке са малом количином података, које могу укључивати и анонимни јединствени идентификатор. Колачићи се шаљу на ваш претраживач са веб локације и чувају се на тврдом диску вашег компјутера. Као и многе веб странице, ми користимо “колачиће” за прикупљање тих информација. Можете подесити у Вашем претраживачу да одбије све колачиће или да наведе када се колачић шаље. Међутим, ако не прихватате колачиће, можда нећете моћи да користите неке делове нашег сајта.

Security

Сигурност ваших личних података нам је важна, али запамтите да ниједан начин преноса путем интернета, или метод електронског складиштења није 100% сигуран. И  ако настојимо да користимо комерцијално прихватљива средства за заштиту ваших личних података, не можемо гарантовати његову апсолутну сигурност због природе процеса.

Промене у политици приватности

Задржавамо право да ажурирамо или мењамо нашу Политику приватности у било ком тренутку. Промене ће бити објављене на овој страници. Ваше даље коришћење Услуга након што поставимо било какве измене у “Политици приватности” на овој страници ће представљати ваше признање наших измена и ваш пристанак да се придржавате и да будете обавезани измењеном “Политиком приватности”.

Ако направимо било какве материјалне промене у овој политици приватности, обавестићемо вас или путем адресе е-поште коју сте нам доставили, или путем постављања истакнутог обавештења на нашем сајту.

Контактирајте нас

Ако имате било каквих питања у вези са овом Политиком приватности, контактирајте нас!